De werkgroep jeugd bestaat uit meerdere mensen uit de buurt. Op dit moment bestaat de groep met 6 mensen en zij proberen om de kinderen activiteiten weer goed op de kaart te zetten. Dit doen zij met veel plezier en enthousiasme. De werkgroep probeert verschillende activiteiten te organiseren gedurende het kalenderjaar. Het doel is de activiteiten de spreiden in het jaar en om de kinderen in de buurt een leuke/gezellige dag of avond te bezorgen en dat zij er met een goed gevoel en een fijne herinnering aan terugdenken.

Om een beeld te krijgen van wat de kinderen het leukste vinden hebben we een enquête gemaakt: Die mag door de kinderen zelf ingevuld worden en afgeleverd bij de Francisca hoeve 4 of worden gemaild naar werkgroepjeugd@twaalfhoeven.nl.

https://www.twaalfhoeven.nl/wp-content/uploads/2014/10/enquete.pdf

Sint Maarten

Op 11 november is het sint maarten. Aan het begin van de avond verzamelen de kinderen met hun lampion zich aan het begin van de negen hoeve . Hier staat het draaiorgel al te wachten. Met het draaiorgel maken de kinderen een wandeling door de buurt. Na de wandeling gaan de kinderen allemaal naar hun eigen straat om daar langs de huizen te gaan om te zingen (en wat lekkers op te halen!).

https://www.twaalfhoeven.nl/wp-content/uploads/2014/10/Sint_maarten_2014.pdf

Om te zorgen dat niemand wordt lastig gevallen kunt u de onderstaande raamposter afdrukken en zichtbaar aanplakken zodat de kinderen kunnen zien waar ze mogen aanbellen en zingen!

https://www.twaalfhoeven.nl/wp-content/uploads/2014/10/BelAan2014.pdf

Sinterklaas

Bij sinterklaas kunnen de kinderen hun schoen zetten. De kinderen mogen onderstaande poster afdrukken, leuk inkleuren en daarna in elkaar zetten. Ze moeten wel worden aangemeld via werkgroepjeugd@twaalfhoeven.nl. Het blijft natuurlijk altijd spannend of de sint of pieten langs de deuren komen….

LET OP: Zowel op de flyer die is rondgebracht als op de website is een verkeerde datum gezet. Het gaat om DONDERDAG 27 NOVEMBER!

https://www.twaalfhoeven.nl/wp-content/uploads/2014/10/sinterklaas.pdf

Kerst.

Met kerst kunnen de krijgen de kinderen een brief met activiteit in de bus. Op het papier staat een mal van een kerstfiguur. Dit kan door de kinderen versierd en uitgeknipt worden om in de bomen te hangen die aan het begin van de twee ingangen van de buurt staan. Het blijft tenslotte altijd een mooi gezicht, een versierde kerstboom en helemaal bij binnenkomst van je eigen buurtje!

De werkgroep jeugd organiseert deze activiteiten met veel plezier en met veel enthousiasme. Natuurlijk kunnen wij altijd hulp gebruiken! Aanmelden als vrijwilliger voor de werkgroep jeugd kan via werkgroepjeugd@twaalfhoeven.nl.