Hallo allemaal, we hebben het er met het bestuur over gehad en als we kleine ondernemers uit Gouda en liefst uit de wijk kunnen helpen dan doen we dat graag.

Met daarbij de hartelijke uitnodiging aan andere ondernemers uit de buurt en Gouda om met een leuke actie te komen om je bedrijf hier aan de buurt te promoten.

Je kan reageren door een bericht te mailen naar communicatie@12hoeven.nl en wij zullen dan kijken of we dit bericht op een passende manier kunnen plaatsen!

Hierbij een bericht van de gastvrouw en -heer van restaurant de Mallemolen:

Lieve gasten,
In deze moeilijke tijd is iedereen erg aangewezen op thuis. Uit eten gaan is niet mogelijk, dus probeert men thuis af en toe ook culinair te koken.

Voor velen een leuke bezigheid die vaak naar tevredenheid uitpakt, maar toch mist U misschien nèt de finishing touch van de chef-kok: die heerlijke zelfgemaakte salade mist nèt die smakelijke dressing, en het perfect gebraden stukje vlees mist nèt die voortreffelijke saus….

Maar daar hebben we bij de Mallemolen wat op gevonden:
Het “Beleef de Mallemolen Thuis pakket”! (voor 4 personen)
Geniet thuis van die smakelijke dressings, voortreffelijke sauzen en de heerlijke broodspreads die U gewend bent in de Mallemolen. Peter heeft ze met smaak én liefde voor U gemaakt.

Om hiervan gebruik te maken kunt u op onze website ‘http://restaurantdemallemolen.nl/acties/‘ kijken waarbij meteen uitleg wordt gegeven over de verschillende bestelmogelijkheden.

Delen wordt zeer gewaardeerd!
Blijf gezond!
Peter en Marga van de Mallemolen