Nadat de bewonersvereniging De Twaalf Hoeven recent de primeur mocht hebben voor de onthulling van het eerste Goudse ‘ Let op! Whatsapp buurtpreventie ‘-bord, is het aantal deelnemers aan de app-groep snel gegroeid naar het maximale aantal van 100 aangesloten gebruikers. Fantastisch nieuws waarmee wij ons opnieuw in positieve onderscheiden van vele andere wijken en buurten.

Daarmee is bijna 25% van de huishoudens in de buurt actief in de groep. Een luxepositie omdat we nu de huishoudens waarvan meerdere mensen zijn aangesloten gaan vragen om per huishouden één  nummer dat de meeste voorkeur heeft in de groep te handhaven. Daardoor kunnen ook huishoudens die nog niet zijn aangesloten aan de app-groep worden toegevoegd

http://www.buurtwhatsapp.nl/tips/ geeft handige en nuttige tips over het gebruik van deze app.

WhatsAppBuurtpreventiebord

Goed voorbeeld doet blijkbaar goed volgen. Inmiddels bereiken ons uit andere delen van het land vragen over het ontwerp en de productie van de borden.

De tien bestelde borden zijn inmiddels opgehangen bij de invalswegen en toegangspaden van onze buurt. De aanwezigheid van lantaarnpalen of zogenaamde  ‘flessenpalen’  zijn voor de bevestigingslocaties bepalend geweest.

Onze buurt was al een fantastische buurt om in te wonen.  Dat kan alleen maar nog beter worden nu ruim 100 buurtbewoners actief een bijdrage leveren aan de veiligheid in onze wijk.

Bent u nog niet aangesloten of is de app-groep helaas vol en ziet u een verdachte situatie? BEL 112!!!.

Namens alle actief betrokken bewoners, het bestuur.