Tweede editie Gouds Huiskamerfestival!

Op zondagmiddag 1 juni 2014 vindt voor de tweede keer het festival ‘Huiskamer van de stad’ plaats. Tijdens dit bijzondere festival worden muzikanten, dichters, toneelspelers, dansers en andere kleinkunstenaars uitgenodigd hun kunsten te vertonen in huiskamers en op andere bijzondere locaties in diverse wijken van Gouda. Bezoekers kunnen zelf een route samenstellen en een aantal verschillende huiskamers bezoeken om te genieten van artiesten en gezelligheid.

Het programma belooft minstens zo fraai te worden als vorig jaar, met ter promotie onder andere een tweede Busfestival vooraf en op 1 juni een grand opening in het historische Stadhuis. Maar het draait natuurlijk allemaal om prachtige huiskamersacts bij gastvrije Gouwenaars!

Wil je je woonkamer, serre, dakterras of spannende kelder omtoveren tot een podium of je kunsten vertonen in een Goudse woning? Dan kan je je aanmelden via onderstaande links. Meer informatie over promotionele en andere HKvdS-acties volgt! Houd de website in de gaten voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Meer informatie

Aanmelden voor het beschikbaar stellen van de huiskamer.

Aanmelden voor het willen uitvoeren van een act