GoodNews

Goed nieuws! Deze week hebben we dan eindelijk de € 3000,- ontvangen die begin dit jaar door het Oranjefonds (buurt cadeauprijs) is toegekend.
Eerder is al beslist dat we van het geld een jeu de boulesbaan aan gaan leggen naast de buurttuin EH/GH, er een betonnen tafeltennistafel kan worden aangeschaft en we de buurt kleurrijker willen maken door er veel meer bloembollen in te poten.

We zijn nu op zoek naar:
– bewoners die de handen uit de mouwen willen steken en willen meehelpen met de aanleg van de jeu de boulesbaan;
– bewoners die het voortouw willen nemen voor plaatsbepaling en draagvlak voor de tafeltennistafel en het onderhoud van de directe omgeving hiervan! ;
– bewoners die (liefst samen met veel kinderen) willen helpen bij het poten van de bollen.

24 september is het nationale burendag. Bij voldoende animo een mooi moment om met de aanleg van de baan te starten.

JeudeBoules

25 september is de jaarlijkse vossenjacht in de buurt. Een mooie gelegenheid aan te geven of je mee wilt helpen met het poten van de bloembollen. Aanschaf en datum moeten nog nader geregeld worden.

bloembollen

Voor de locatiebepaling van de tafeltennistafel (er is eerder als geschikte locatie gesproken over het driehoekig stukje gras tussen EH en GH , maar er zijn er ongetwijfeld meer) geldt dat er ook nog met de gemeente moet worden overlegd. Voor deze locatie zal dan een contract moeten worden opgesteld waarin tussen gemeente en vereniging afspraken worden gemaakt over beheer / onderhoud. Net als bij de buurttuinen en andere (groene) initiatieven het geval is.

Tafeltennistafel

Wil je helpen met de jeu de boulesbaan of tafeltennistafel? Kun je zelf of via buren / familie goedkoop aan benodigde materialen komen?
Mail dan naar leefomgeving@12hoeven.nl o.v.v naam, telefoonnummer en waaraan je wilt meehelpen.

Wil je met de kids helpen met de bloembollen? Laat dit dan op 25 september weten bij de vossenjacht.

Het zou fantastisch zijn als we voldoende aanmeldingen krijgen. Deze oproep komt binnenkort ook op onze www.12hoeven.nl en in de mededelingenborden te hangen.

Namens bestuurs- en werkgroepleden vast hartelijk dank voor jullie medewerking.