Beste bewoners en ondertekenaars van de petitie geluids- en fijnstofoverlast A12,

Bij dezen even een bericht van de werkgroep A12. En het is een mooi bericht. Alle inspanningen van de werkgroep de ondertekenaars en de individuele inspanningen van mensen die hun overlast kenbaar maken, leiden tot acties vanuit de politiek. Zowel in Reeuwijk als in Gouda. 

Door alle gezamenlijke inspanningen schaarden de lokale en provinciale politiek zich inmiddels achter ons inzicht dat de geluidsoverlast van de A12 aangepakt moet worden. En met een concreet resultaat! De fractie van de PVDA in Gouda gaat 12 April een motie indienen aangaande de overlast veroorzaakt door de A12. In deze motie wordt de gemeente Gouda gevraagd om samenwerking te zoeken met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en waar mogelijk de provincie om de overlast aan te pakken. In deze motie wordt aangedrongen op aanvullende metingen en het in kaart brengen van mogelijkheden om de overlast terug te brengen voor de bewoners dichtbij de A12. Dus zeer goed nieuws. 

Wij willen u vragen om het indienen van deze motie te ondersteunen door in groten getale aanwezig te zijn op de raadsvergadering aanstaande woensdag 12 april. De raadsvergadering begint om 20 uur. Op het moment van schrijven is nog niet bekend hoelaat precies de motie ingediend gaat worden. Wij raden u dan ook aan om 20 uur reeds aanwezig te zijn om het indienen van de motie te ondersteunen. 

Waar: Huis van de stad, Burgemeester Jamesplein 1

Wanneer: woensdag 12 april 2023

Hoelaat: vanaf 20 uur

Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen om het indienen van de motie van de PVDA te ondersteunen.

Namens de werkgroep A12

Samen staan we sterk.

Volg ons op Facebook en Instagram

@a12goudareeuwijk