Geachte mede wijkbewoners,

Graag geven wij de ontvangen informatie over de komende Duurzaamheidsdag Gouda (“100 ideeën voor een groener hart”) aan u door:

“Ligt je dak bezaaid met zonnepanelen en staat je keukenkastje vol met fairtradeproducten?  Draag je alleen nog maar verantwoorde kleding en ban je elk stukje vlees uit je leven? Of heb je juist helemaal niets meer het woord ‘duurzaam’, twijfel je wie je nou wel en niet moet geloven als het gaat over ‘het klimaatprobleem’ of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen met verduurzamen…
Duurzaamheidsdag Gouda is er voor iedereen!
Kom op 28 oktober tussen 11.00 en 16.00 naar het Coornert Gymnasium in Gouda en laat je inspireren! Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Om 11.00 is de aftrap en openen de burgemeester en kinderburgemeester het evenement. Aansluitend zijn er drie rondes van inspiratiesessies en workshops. Tussen de middag is er een duurzame proeverij.”

Ga voor het volledige programma naar de website: http://www.duurzaamheidsdaggouda.nl

Graag tot ziens en met vriendelijke groet,
Energie Coöperatie Gouda
06 239 56 999

Reageren!

Duurzaamheidsdag Gouda is een initiatief van de werkgroep ZIN (Raad van Kerken Gouda) en het Humanistisch Verbond in samenwerking met Stichting Fairtrade Gouda, De Wereldwinkel, IVN, Nivon, De Brede School en vele anderen.
De Energie Coöperatie Gouda is ook aanwezig.

Contactgegevens:

Energie Coöperatie Gouda
p/a wijkcentrum De Buurtstee
Gildenburg 1, 2804 VJ Gouda
Website: www.energiecooperatiegouda.nl
Telefoon: 06 239 56 999
Twitter: twitter.com/epgouda
Facebook: www.facebook.com/energiecooperatiegouda

De Energie Coöperatie Gouda is een zelfstandige organisatie, zonder winstoogmerk, gericht op het bevorderen van het produceren, doen produceren en gebruiken van duurzame energie.
Kamer van Koophandel 62851233
Bank: Rabobank Gouwestreek
Financiën: Hogebrug Accountants