Over enige tijd start een nieuwe vervoersdienst in Gouda voor maatwerkvervoer in, voor en van de wijk: VervoersPuntGouda.

Gezamenlijk initiatief van aantal vrijwilligersorganisaties

Het is een initiatief van een aantal vrijwilligersorganisaties die goed, goedkoop en gezellig vervoer voor Goudse inwoners van 65+ willen. Het is gebleken dat hieraan veel behoefte bestaat bij bewoners. VervoersPuntGouda is bedoeld voor bewoners die (met een beetje hulp) zelfstandig kunnen in- en uitstappen.

LogoVervoersPuntGouda

Vervoer in Gouda en in de wijk

VervoersPuntGouda biedt korte ritten naar sociale activiteiten en afspraken. Bijvoorbeeld voor winkelen in de binnenstad, het zwembad, of bezoek aan de huisarts. VervoersPuntGouda zal eerst alleen doordeweeks rijden van 9 tot 17 uur en alleen binnen Gouda. In de beginfase is per rit te betalen. Er komen ook maand- en kwartaalabonnementen.

Informatiebijeenkomst Bloemendaal, Plaswijck, Gouda Noord

Voor belangstellenden uit Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord is er een informatiebijeenkomst in De Prinsenhof op maandag 29 juni 2015, aanvang om 20.00 uur, duur tot ca. 21.30 uur. Het adres is De Prinsenhof, Anne van Meertenssingel 10, 2804 TL Gouda, dat is nabij de Calslaan. (NB In de wijkflyer staat een verkeerd adres, met excuses.)

Voor meer informatie klik hier!